Альбіон Груп на міжнародній виставці «Аква-Терм 2016»

Компанія «Альбіон Груп» взяла участь у 18-ій Міжнародній виставці «Аква-Терм 2016», яка проходила з 17 по 20 травня у Києві в Міжнародному виставковому центрі.

На найбільшій події в галузі опалювання, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлювання енергетики, сантехніки і басейнів, компанія «Альбіон Груп» надала можливість учасникам та гостям виставки ознайомитися з новинками продукції від «Allbautech». Впершу чергу, це новий вид басейнів преміум класу, сучасні матеріали для обробки пляжної зони, якісне устаткування для басейнів і багато іншого.

Новинка: розкішні басейни преміум класу Albion Luxury Pools

Компанія «Allbautech» на виставці «Аква-Терм 2016» представила абсолютно новий вид басейнів – це розкішні білі басейни під торговою маркою “Albion Luxury Pools”. Ексклюзивні басейни преміум класу, спеціально спроектовані та створені для поціновувачів розкоші і абсолютної краси.

Басейни Albion Luxury Pools мають безперечні переваги:

  • матеріал виготовлений із поліпропілену Polystone® з UV-захистом;
  • товщина стінок басейну складає 8 мм, дна басейну – 6 мм;
  • стінки утеплені екструдованим полістиролом;
  • армування металевими прутами;
  • посилені ребра жорсткості.

Ці переваги гарантують якість і надійність басейнів преміям класу від «Allbautech». Окрім цього, басейни торгової марки «Albion Luxury Pools» пропонують вибір якісного устаткування і аксесуарів, оригінальне оформлення пляжної зони навколо басейну, а також додаткові ексклюзивні елементи дизайну, що підкреслять Вашу індивідуальність і чудовий стиль.

Сучасні види накриття для басейнів і терас

На виставці компанія «Allbautech» представила нові та оригінальні види накриттів, зокрема, ролетне накриття для басейну. Окрім надійного захисту для Вашого басейну, ролетне накриття гармонійно доповнить будь-який вид басейну і поліпшить його сучасний дизайн.

Особливим інтересом на виставці користувалися нові накриття для веранд і терас «Mia»(SKYTRIUM). Це розсувні накриття, які дозволяють прекрасно розміститись на свіжому повітрі в сонячний день, а при негоді – накриття захистять Вас, і дозволять насолоджуватися прекрасним відпочинком у колі близьких і друзів.

Переливна бортова решітка – оригінальне рішення для Вашого басейну

Ще однією новинкою, представленою нашою компанією на виставці «Аква-Терм 2016», стали бортові переливні решітки для басейнів Marmarini. Цей вид оформлення бортів переливного басейну є функціональним і, що головне, дозволяє втілити найбільш різноманітні дизайнерські ідеї та задуми. А все завдяки різноманітності форм і кольорових рішень пропонованих компанією «Allbautech».

Особливістю цих переливних бортових решіток є натуральний природний камінь з Греції, з якого вони виготовлені.

Завдяки такому рішенню, Ви зможете створити унікальний неповторний дизайн Вашого басейну.

Кам’яні килими KAMFIX – вишукане оформлення пляжної зони басейну

Найбільшою популярністю у гостей та учасників виставки користувалися представлені нами кам’яні килими KAMFIX – краще рішення для оформлення прилеглої території басейну. Ця новинка в обробці пляжної зони басейнів – є декоративним покриттям на основі мармурової абоморської гальки.

Елегантний дизайн, що створюється кам’яними килимами KAMFIX, а також їх надійність і довговічність дозволяють використати цей матеріал не лише для оформлення прилеглої території, але також для терас, садових доріжок, різних підлог і багато ін.

Aseko – автоматичні станції дозування

Важливо зазначити, що компанія «Allbautech» окрім вище перелічених новинок, також представила сучасні станції дозування Aseko, для автоматичного регулювання рівня і підтримки фізико-хімічних характеристик води у басейні. Станції дозування Aseko – це завжди кришталево чиста вода у Вашому басейні.

Системи біологічного очищення стічних вод Bio – CWT

Системи біологічного очищення стічних вод Bio – CWT також були представлені компанією «Альбіон Груп» на виставці «Аква-Терм 2016». Головною перевагою установок Bio – CWT являється екологічно безпечний спосіб очищення, надійність, простота в обслуговуванні і високий рівень очищення води – 98%.

Міжнародна виставка «Аква-Терм» котрий рік підряд зібрала кращих фахівців і професіоналів галузі, на одному майданчику, надаючи унікальну можливість ознайомитися з кращими розробками. Компанія «Альбіон Груп» представила унікальні новинки продукції для міжнародної публіки, підтверджуючи репутацію лідера в області будівництва басейнів і біологічного очищення стічних вод.