Компанія «Альбіон Груп» взяла участь у виставці «Аква –Терм»

Компанія «Альбіон Груп» постійно розвивається і бере активну участь у заходах даної галузі.

На 17-ій міжнародній виставці опалювання, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлення енергетики, сантехніки й басейнів «Аква -Терм», яка проходила в місті Київ 12-15 травня 2015 року, «Альбіон Груп» представляла компанія «ALLBAUTECH».

Кваліфіковано підготувавшись до цього заходу, «ALLBAUTECH» надала міжнародній публіці не лише басейни і павільйони, а також оновлений дизайн ТМ “BIO-CWT” (автономних систем біологічного очищення каналізаційних стоків).

Завдяки новому логотипу і поліпшеній візуалізації, торгова марка стала більше впізнавана. На виставці наш стенд «BIO CWT» відвідала рекордна кількість відвідувачів. Це пов’язано з тим, що все більше людей починають цікавитися очищенням стічних вод, щоб убезпечити себе і навколишнє середовище.

На виставці великий асортимент продукції презентували в дуже привабливій формі. Маються на увазі унікальні новинки, а також хороші знижки, які не залишають клієнтів байдужими.

Назустріч побажанням наших клієнтів

Минулого року високий попит мали басейни ТМ “EСONPOOLS” : тому “ALLBAUTECH” вирішила розширити лінійку цієї торгової марки і запропонувала нову форму басейну серії “NIL”.
“NIL” ТМ “EСON POOLS” – це басейни для тих, хто любить оригінальні форми.

Басейни “NIL” мають ширину 3,5 м і довжину 6 або 7,5 метра. Вони, як і усі басейни “EСON POOLS”, виготовляються з німецького поліпропілену.

«ECON COVERS» – павільйони за розумною ціною

Павільйон «SMART» – це найдоступніший павільйон від європейського виробника на ринку України!

Реалізація басейнів ТМ «Econ Pools» перевершила усі наші очікування, і на прохання наших численних замовників був представлений доступний для кожного, новий вид накриття Econ Сovers – павільйони «SMART».

Павільйони «SMART» також виготовляються в Чехії, але за якістю обробки профілю і полікарбонату залишаються на незмінно високому рівні.

Павільйони «SMART» відрізняються від класичних павільйонів відсутністю дверей і одного опорний профілю. Також у комплект можна додати рейки. З цього виду павільйону треба зчищати сніг, тому що він не призначений для сильних снігових навантажень.

Павільйони «SMART» задумані спеціально для продовження літнього плавального сезону. Вони захистять Ваших близьких і домашніх тварин, допоможуть заощадити на підігріванні води і хімічних препаратах. Також павільйони «SMART» позбавляє Вас від необхідності часто пилососити дно басейну.

Акція SET ECON

Для клієнтів, які вирішили купити хіт цього сезону, – басейн ТМ “Econ Pools”, компанія “ALLBAUTECH” пропонує скористатися вигідною пропозицією – придбати одночасно басейн “Econ Pools” і павільйон “Econ Сovers” одним договором і отримати знижку до 500 €.

Купуючи басейн з павільйоном по акції “SET ECON”, Ви отримаєте якісний басейн Econ з накриттям Klasik SMART за кращу ціну в Україні!

Чеські павільйони стали в два рази дешевше – поспішаєте не упустити!

«ALBIXON Box» – стандартні павільйони серійного виробництва, призначені для найпоширеніших розмірів басейнів : 3*6м, 4*8м, 5*10м.
Якщо Ви вимогливі до дизайну павільйону, не засмучуйтеся. З “ALLBAUTECH” можете вибрати павільйон, який Вам до душі. Йдеться про “ALBIXON Box”, раніше відомому як “IdealCover”.

Відмітимо: ця пропозиція не має аналогів в Україні.

Чеські павільйони “ALBIXON”, що подешевшали удвічі, стали доступнішими! Їх вартість вдалося зменшити шляхом оптимізації виробництва.

На цю продукцію діє 44% скидка в порівнянні з попереднім роком.

Комплекти – це вигідно!

Найпопулярніше рішення – акція “Комплект” – стало ще привабливішим.

При купівлі поліпропіленового басейну “ALBISTONE” 8*4 або 10*5 в комплекті з технологічним відсіком, устаткуванням для басейну і павільйоном, Ви значно економите плюс, отримуєте подарунок – тепловий насос XHP торгової марки BRILIX.

Придбавши басейн “Albistone Статус”(8х4х1, 5 м) в комплекті з павільйоном “IDEALCOVER Klasik”, Ви заплатите не 16 500 €, а 13 500 €, тобто на 3 000 € менше. А комплект з басейном “Albistone Люкс”(10х5х1, 5 м) і павільйоном “IDEALCOVER Klasik”, можна купити не за 24 300€, а всього за 19 300 € – економія складає 5 000 €. Поспішайте скористатися!

Компанія “ALLBAUTECH” готова задовольнити усі Ваші бажання. Якщо раніше по акції “Комплект” робили басейни виключно овальної форми(за додаткову плату – іншої форми), то зараз Ви маєте можливість, не доплачувавши, вибрати будь-яку форму басейну.

Новинки, представлені на виставці

Тільки до кінця 2015 року Ви можете придбати білий басейн на 20 дешевше.
Компанія “ALLBAUTECH” презентувала на виставці “Аква-Терм” декілька новинок, одна з яких – це басейни “Albistone White”.

Білі поліпропіленові басейни мають ряд переваг : ніжний бірюзовий відтінок води, розкішний, “дорогий” вид, збільшений термін служби без зовнішніх змін.

Басейни “Albistone White”, як правило, на 20ороже від басейнів синього кольору. Але на даний момент компанія “ALLBAUTECH” надає Вам унікальну можливість придбати білий басейн за вартістю звичайного синього басейну. Таким чином, на сьогодні Ви можете купити “Albistone White” на 20ешевле! Ця пропозиція діє до кінця 2015 року.

Рекомендуємо!

Marmarini Stone” – мармуровий, натуральний, надійний і довговічний камінь.
Для обробки тераси навколо басейнів “Albistone White” наша компанія рекомендує обрати натуральний камінь з Греції – “Marmarini Stone”.

Це новинка в Україні!

Природний камінь, який не вигорає, а головне – нековзкий і не нагрівається на сонці, що є основними критеріями для пляжної зони.

Він ідеально підходить для облицювання бортів і терас навколо басейну, облицювання сходів, терас приватних будинків, кафе і ресторанів.

Головне, що з “Marmarini Stone” Ви маєте можливість створити дивовижну терасу навколо власного басейну, витративши при цьому в два рази менше засобів.

Економити завжди приємно

Відмітимо, існує три способи обігріву води у басейні: за допомогою електронагрівача, теплообмінника або теплового насоса Електронагрівач вживає 1кВт енергії і віддає 1кВт, тобто коефіцієнт між витратами і віддачею – 1/1. У теплообмінник гаряча вода поступає з котла, в якому заздалегідь нагрівається шляхом використання газу, – це недешево. А тепловий насос, працює за принципом кондиціонера : фреон забирає тепло з повітря і передає його воді. При 26 градусах Цельсія подібний насос використовує 1 кВт, а віддає 6 КВт!

Компанія “ALLBAUTECH” забезпечує свою основну продукцію хорошим устаткуванням і пропонує акційні умови для його придбання.

На виставці “Аква-Терм”, окрім вищеперелічених продуктів, були успішно представлені станції дозування “ASEKO” і теплові насоси BRILIX XHP.

Станції дозування”ASEKO” – це комплексне рішення для Вашого басейну від європейського виробника. Автоматичні системи дезінфекції ASEKO полегшать Вам відхід за басейном, вони самі зроблять воду чистою і безпечною.

Ви відпочиваєте, а станції дозування усі роблять замість Вас, забезпечуючи Вам здорове і комфортне дозвілля. “ASEKO” – професійна водопідготовка для найвимогливіших.

Увага! На сьогодні чеські станції дозування “ASEKO” можна придбати за акційною ціною. Ця пропозиція діє до кінця 2015 року.

Для Вашої можливості заощадити компанія “ALLBAUTECH” також пропонує теплові насоси Brilix XHP різній потужності. Ви можете підібрати тепловий насос, виходячи з об’єму вашого басейну.

Істотний плюс теплових насосів, пропонованих нашим клієнтам, – це мінімум вимог по электро-подключению.

Придбавши теплові насоси Brilix XHP, ви отримуєте ряд переваг : компресор HITACHI, титановий теплообмінник і цифрову панель управління. Крім того, Ви отримуєте екологічно чистий спосіб підігрівання басейну, можливість використати тепловий насос для солоної води, понісши при цьому мінімальні експлуатаційні витрати.