Компанія Albion на щорічному водному форумі «Aqua Ukraine – 2016»

Виставка «Aqua Ukraine – 2016» що проходить у Міжнародному Виставковому Центрі з 8 по 10 листопада 2016 року, на своєму майданчику зібрала команди, що цікавляться галузями:

  • Водні технології та розробки;
  • Інженерні рішення;
  • Очисні споруди;
  • Бутилювання води;
  • Контроль за якістю води;
  • Виробництво басейнів;
  • Використання водних ресурсів.


Щорічний водний форум – це захід, завданням якого є впровадження ресурсоощадних технологій у промисловість, а також для приватного використання. Запрошені учасники даної спеціалізованої виставки є представниками водної галузі. Також на базі виставки проходять наукові і практичні конференції, семінари.

Участь в «Aqua Ukraine – 2016» – це унікальна можливість представити свою продукцію перед потенційними клієнтами, а також ознайомити їх з новинками, акціями. Завдяки цій виставці, учасники знаходять шляхи вигідної співпраці та обмінюються досвідом.

«Альбіон Груп» є постійним учасником виставок, де відкриває відвідувачам свої кращі досягнення. Поміж представлених експонатів гості виставки змогли побачити басейни Albion та автономну каналізацію Bio -CWT.

Спеціально для «Aqua Ukraine – 2016» компанія Альбіон представила свою нову акцію – «Зимова». Ця унікальна пропозиція привернула чималу увагу серед публіки. Користуючись вигідною пропозицією від Альбіон, клієнти, що купили басейн серії ECON під час виставки, гарантовано отримують протитечію у подарунок.

Виставковий асортимент від Альбіон зацікавив велику кількість відвідувачів виставки, що є безперечним підтвердженням успішної участі в заході. Актуальність пропозицій компанії забезпечила незгасний інтерес гостей виставки, а “Зимова” акція стала приємною новиною для покупців.